Annonce
Faaborg-Midtfyn

"Årets Korinth-øl" skal smages og kåres

KORINTH: I forbindelse med Korinth Kulturdage til sommer, vil Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Faaborg (DØE Faaborg), bede de deltagende kåre "Årets Korinth-øl".

- Der er tale om, at vi vil prøve at brygge tre til fem nye øl og så lade folk bestemme og vælge, hvilken en de bedst kan lide. Vi er godt i gang og arbejder hårdt med planerne allerede og vi ville da gerne, at det kunne gentages hvert år, fortæller Brian Westphal.

Han driver Krointh Kro og er samtidig medlem af DØE Faaborg. Og derfor en af de personer fra lokalafdelingen, der selv kan være med til at brygge øllet, som en anden J. C. Jacobsen fra Carlsberg.Bliver det en succes, skal den vindende øl måske sættes i produktion.

- Det håber vi kan være udfaldet på det. For så får vi også Korinth på landkortet på den måde. Vi har i den forbindelse snakket lidt med Midtfyns Bryghus om det, fortæller Brian Westphal til Stiftstidende.

Kåringen skal ske ved en blindesmagning.

Korinth Kulturdage finder sted i weekenden 27.-29. Der er allerede mange arrangementer på blokken. Blandt andet udendørs koncerter med musicalsangerne Lise Nees og Kurt Ravn. Derudover køres der DM i cykling i vejene omkring Faaborg midt under kulturdagene.

Enkeltstarten om torsdagen går blandt andet igennem Korinth. Og hvem ved: Måske rytterne i farten kan nå at smage kandidaterne til "Årets Korinth-øl"?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Frørup Rejser overtaget af Odensefirma

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce