Annonce
Faaborg-Midtfyn

Årets Iværksætter: Væksteventyr bringer hæder til Midtfynsk betonvirksomhed

Søren Haller er manden bag Haller Enterprise, som nu er kåret til Årets Iværksætter.
Haller Enterprise fra Årslev er på kort tid blevet en pæn stor virksomhed med 30 ansatte.

Årslev: Et overskud på 2,7 millioner kroner i andet regnskabsår er ikke mange virksomheder forundt.

Men Søren Haller fra Ringe kunne sidste år sætte to streger under et meget imponerende regnskab for Haller Entreprise. Han har 30 ansatte og godt med ordrer i gang.

I aftes kunne han så rejse sig som ”Årets Iværksætter” i Faaborg-Midtfyn Kommune, da Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd holdt generalforsamling og prisuddeling.

Virksomheden, som bygger industribygninger, boligkomplekser og kontorbygninger i betonelementer, har adresse i Årslev, men bygger i hele landet.

Formand for erhvervsrådet Arne Brunholm forklarede, hvorfor æren og den specialdesignede plakat går til Årslev-virksomheden.

- Det er imponerende, hvordan det er lykkedes at skabe en stor virksomhed med 30 ansatte, mange arbejdsopgaver og et solidt plus på bundlinjen på så kort tid. Virksomheden er lykkedes med at skabe et værdisæt, som de færreste så unge virksomheder har. Søren Haller og Anja Haastrup er startet som selvstændige med en styrke, viden og gåpåmod, som er til inspiration for andre, sagde han.

Annonce

En stor ære

Søren Haller startede virksomheden Haller Entreprise i 2016 sammen med sin kone, Anja Haastrup, og siden er det gået virkelig stærkt.

- Jeg er enormt stolt og beæret over, at vi bliver Årets Iværksætter. Jeg ser det som en anerkendelse af, at vi har fat i noget rigtigt. Når vi siger, at vi står for byggeri med omtanke, mener vi det. Både i forhold til medarbejderne, kerneopgaven og kunderne. Helt fra begyndelsen har vi arbejdet målrettet med vores værdier og vækststrategi, fordi vi tror på, at glade medarbejdere leverer høj kvalitet og er fundamentet for en sund virksomhed, fortæller han.

Søren Haller er dog langtfra nybegynder inden for montering og byggeri i betonelementer. Han har i mange år arbejdet med elementerne og var blandt andet projektleder på byggeriet af Odins Bro i Odense. I mange år har han dog haft en drøm om at være ”herre i eget hus”. Så da muligheden bød sig i 2016, slog han til.

Han startede selv og lod Anja Haastrup hjælpe med regnskaberne. Men efterhånden som virksomheden er vokset, er de rykket ud af privatadressen i Ringe - først til Ringes industrikvarter og nu til lokaler i Årslev.

I dag er de begge fuldtidsbeskæftiget i virksomheden. De har omkring 30 ansatte og drømmer om at nå op på omkring 45-50 ansatte og en omsætning på lige så mange millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Juleåbent hos Galleri KHS

Annonce