Annonce
Faaborg-Midtfyn

Årets idrætsforening: Fornem pris til håndboldklub

Årets Idrætsforening blev Faaborg ØH. Bo Ellegaard Nielsen og Anne-Beth Krog modtog prisen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Faaborg: Lørdag valfartede fynboerne for 10. gang til den store, fynske sportsfestival - Sportslørdag - i Odense Idrætspark.

For Faaborg ØH blev den 10. udgave en minderig en af slagsen, for klubben blev valgt til årets idrætsforening af Fynske Idrætsforbund.

- Det er flot at blive indstillet og viser, at vore frivillige arbejder godt, sagde næstformand i klubben, Bo Ellegaard Nielsen til Fyens Stiftstidende umiddelbart efter kåringen.

På Facebook takker klubben både dommerkomiteen og de mange frivillig i klubben.

"Tusind tak for indstillingen og tusind tak til dommerkomiteen for at valget faldt på os. Det er helt fantastisk og en kæmpe anerkendelse at få som klub. Sidst men ikke mindst tusind tak til alle jer frivillige omkring vores klub der hver dag - gør en kæmpe forskel for FØH".

Faaborg ØH vandt prisen i konkurrence med BR66 og Odense Squash Club.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce