Annonce
Fyn

Her er Årets Fynbo: Revydirektørens bette drøm gik i opfyldelse

Lars Arvad blev lørdag kåret som Årets Fynbo ved et arrangement hos Fyens Stiftstidende i Odense.
Odense Sommerrevys 40-årige direktør Lars Arvad blev lørdag formiddag kåret til Årets Fynbo.

Drøm blev til virkelighed, da det lørdag sidst på formiddagen blev tid til at udnævne Årets Fynbo ved et arrangement hos Fyens Stiftstidende i Odense.

For juryens valg faldt på odenseaneren Lars Arvad, der er skuespiller og direktør for Odense Sommerrevy, der de seneste par år har nydt stor succes.

I den seneste udgave af Odense Sommerrevy fremførte Lars Arved selv nummeret "En bette drøm", der handler om, at han drømte om at blive Årets Fynbo.

Og i forbindelse med et interview i Fyens Stiftstidende med finalisterne til at blive Årets Fynbo, sagde Lars Arvad for nylig til Fyens Stiftstidende, at han ville blive både beæret og stolt over en sådan udnævnelse.

Årets Fynbo er fynsk hele vejen igennem. Lars Arvad er 40 år gammel, født i Odense og opvokset i Agedrup. Han bor i Seden med sin kone Michelle og deres tre sønner.

Han har i mere end 20 år lavet revy i Odense. Først på Fjordagerscenen med "Panik i teltet" og siden "Revy i teltet". Fra 2009-2015 Odense Vinterrevy på Magasinet. Fra 2016 Odense Sommerrevy på Engen i Odense. Odense Sommerrevy blev kåret til årets bedste revy i 2018.

Han er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater i 2006, hvor han var fastansat frem til 2008. Han læste til folkeskolelærer med linjefag i dansk, samfundsfag og sløjd, inden han blev optaget på skuespillerskolen i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce