Annonce
Fyn

Årets Fynbo 2020: Vinderen kåres, men tvivl om festen

Chefredaktør Poul Kjærgaard, t.h., tør ikke love, at kåringen af Årets Fynbo 2020 bliver på samme måde som de foregående år - som her tidligere på året, da Lars Arvad (med blomster) blev kåret som Årets Fynbo 2019 i mediehuset på Banegårdspladsen. Foto: Michael Bager
Annonce

Kåringen af Årets Fynbo har i 44 år været en festlig begivenhed, hvor Fyens Stiftstidende samler en stor del af avisens faste samarbejdspartnere og tidligere vindere.

Det er en af årets festdage i mediehuset på Banegårdspladsen med et par timers kammeratligt samvær og skåltaler og fyldig dækning i avisen dagen efter og på fyens.dk.

Men om kåringen af Årets Fynbo nr. 45 bliver på samme måde, må indtil videre fremstå som et åbent spørgsmål. For det er muligvis optimistisk at forestille sig, at verden januar 2021 ser ud som januar 2020 på grund af coronaen.

- Vi skal nok finde en løsning, men det er for tidligt endnu at lægge planer, for coronaen er en uforudsigelig størrelse. Og den sætter sine begrænsninger, siger chefredaktør Poul Kjærgaard og fortsætter:

- Vi vil gøre alt for, at også markeringen af, hvem der bliver Årets Fynbo 2020 bliver lige så uforglemmelig, som den plejer at være for de involverede.

Dommerkomiteen træder sammen midt i december, og i ugerne efter præsenteres de fem nominerede i interviews i avisen. Årets Fynbo udpeges lørdag den 30. januar 2021, men hvordan det markeres, står altså indtil videre åbent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce