Annonce
Nyborg

Årets første studenterhuer springer tidligt ud i Nyborgs gader

Fredag har 23 IB-studerende sidste eksamensdag. Det bliver markeret med studenterhuer og flaghejsning. Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Nyborg: IB-eleverne på Nyborg Gymnasium er alle ved at lægge sidste hånd på deres IB - international baccalaureate (international studentereksamen), og fredag 17. maj er 23 af årgangens 73 elever til eksamen i deres sidste fag:

- Eleverne kan ikke kalde sig studenter endnu, men der er alligevel tradition for, at vi markerer den sidste eksamensdag med studenterhuer og flaghejsning på gymnasiet. De endelige eksamensresultater får de først 6. juli, fordi alle eksaminer på IB er skriftlige og efterfølgende sendes ud og bliver bedømt af et internationalt censorkorps. Så hvert år sender vi opgaver fra Nyborg Gymnasium til et scanningscenter i England, og derfra ud til bedømmelse rundt i alle egne af verden, fortæller Ulrik Nørum, der er IB-koordinator på Nyborg Gymnasium.

I mere end 20 år har Nyborg Gymnasium udbudt IB-uddannelsen, og elevtallet har været støt stigende. Mange af IB-eleverne bor på Nyborg Gymnasiums kostskole, hvor andelen af IB-elever, især mange unge danskere med forældre bosat i udlandet, er steget markant de seneste år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Nyborg

Større overskud hos Aagaard Nielsen

Annonce