Annonce
Middelfart

Årets Erhvervsfighter: Den dag Ole Ebdrup mistede mælet

Spar Nord-direktør Kjeld Johansen og prismodtager Ole Ebdrup Andreasen i corona-hilsen, da Kvickly-direktøren blev overrasket med titlen som Årets Erhvervsfighter. Avisen havde lavet en aftale med Ole Ebdrup Andreasen om at lave et lille reklameindslag for Byens Bedste, men dagsordenen var en ganske anden. Foto: Jan Bonde
Kvickly-direktør Ole Ebdrup Andreasen blev både rørt og stille, da han blev overrasket med prisen som "Årets Erhvervsfighter" i forbindelse med Byens Bedste Middelfart.

Strib/Middelfart: Der skal som regel en del til at få Ole Ebdrup Andreasen til at blive stille. Ikke desto mindre tabte Kvickly-direktøren i den grad mælet, da han i FDB-butikken i Strib blev overrasket med nyheden om, at han er kåret som "Årets Erhvervsfighter" i forbindelse med Byens Bedste Middelfart.

Prisen blev overrakt af Kjeld Johansen, der er afdelingsdirektør hos Spar Nord i Middelfart - prissponsor bag netop erhvervsfighter-prisen. Og Kjeld Johansen lagde ikke fingrene imellem, da han skulle begrunde valget.

Ole Ebdrup Andreasen får specialprisen "Årets Erhvervsfighter". Prisen er sponsoreret af Spar Nord Middelfart, og der følger 10.000 kroner med. Ole Ebdrup Andreasen får prisen for at have givet husly til flere butikker under Kvicklys tag gennem corona-krisen. Foto: Jan Bonde

- Da det blev kritisk for flere af vores butikker i byen, lukkede du dig ikke om dig selv. I stedet inviterede du flere butikker ind i din egen butik. Det er at tage ansvar for fællesskabet, sagde Kjeld Johansen blandt andet.

Annonce

Har drømt om statuette

Ole Ebdrup Andreasen blev rørt over prisen.

Kvickly Middelfart er blandt partnerne på Byens Bedste, og direktøren har i flere tilfælde spøgt med, at han har drømt om at få sådan en statuette.


Jeg er simpelthen så glad. Både for statuetten, som jeg synes er meget smuk, og for anerkendelsen. Den betyder meget.

Ole Ebdrup Andreasen, Direktør Kvickly Middelfart


- Men det troede jeg aldrig skulle lykkes. Jeg er simpelthen så glad. Både for statuetten, som jeg synes er meget smuk, og for anerkendelsen. Den betyder meget, sagde Kvickly-direktøren.

Prisen "Årets Erhvervsfighter" uddeles for første gang. Med prisen følger 10.000 kroner.

- Måske køber jeg skov for pengene, for i Kvickly har vi gang i et større folkeskovprojekt. Men det kan også være, pengene skal geninvesteres i noget andet lokalt, sagde Ole Ebdrup Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce