Annonce
Middelfart

Årets Coronafighter er fra Brenderup: - Det er lige før, jeg ryster helt

Planerne for fejringen af Byens Bedste 2020 involverede til at starte med både en partybus og fest på Park Hotel, men i år var Claus Mollerup og hans personale fra Dagli'Brugsen i Brenderup taget til Båringskov gl. Badehotel Fiskerestaurant. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Det var en glad og stolt brugsuddeler fra Brenderup, der for anden gang vandt en Byens Bedste-statuette. Denne gang for Årets Coronafighter.

For første gang kom kategorien Årets Coronafighter på banen til Byens Bedste, og det blev Dagli'Brugsen i Brenderup, der løb med statuetten. Claus Mollerup, brugsuddeler, stod stolt og rørt i døren ved Båringskov gl. Badehotel Fiskerestaurant.

- Det er lige før, jeg ryster helt. Vi er enormt stolte, og man bliver enormt beæret, fortalte han.

Årets nye pris står i stedet for sidste års kultur og underholdningspris, da det netop på grund af corona ville være svært at lave både kultur og underholdning i år. Der har været mange indstillinger til både kulturinstitutioner og butikker, og udover Dagli'Brugsen Brenderup var Estate Strandtoft, Fjelsted Skov og Café Razz nomineret.

Annonce

Vandt for anden gang

Det er anden gang, at Claus Mollerup kan hive en statuette med hjem. Sidste år vandt han og holdet ved Dagli'Brugsen i Brenderup for byens bedste service.


Det har gjort noget helt fantastisk for personalet. De har virkelig været omstillingsparate

Claus Mollerup


- Det har gjort noget helt fantastisk for personalet. De har virkelig været omstillingsparate, fortalte Claus Mollerup.

Da corona ramte i foråret, var dagligbrugsen hurtige til at omstille sig og lave nye tiltag.

- Udover at vi har sponsoreret og støttet små lokale butikker, har vi været hurtigt ude med sprit og alle de her ting. Vi fik hurtigt etableret at få leveret varer ud gratis, og man kunne hente det på parkeringspladsen. Vi har også kørt ud i vores fritid nogle gange, hvis man lige skulle hjem, så kunne man lige tage det med, fortæller Claus Mollerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce