Annonce
Assens

Årets æbletræ deler navn med 30.000 danskere

Det er igen blevet tid til æblefestival i Assens Kommune. Arkivfoto: Laust Jordal
Annonce

Assens: Sammen med børn fra 0. klasse går Hjerteforeningen årets Æblefestival i gang onsdag 9. oktober kl. 10. Og alle andre er velkomne til at gå med, lyder det fra Hjerteforeningen.

Starten går fra Strandmøllesøen på parkeringspladsen på Skovvej i Assens, og turen varer et par timer. Naturvejleder Christian Heller fra Assens Kommune er med på turen, som går ad hjertestien, hvor Christian Heller vil overraske med aktiviteter for børnene.

Der gøres holdt i Karens Æblehave, hvor årets æbletræ 2019 skal plantes. Æbletræet har fået navnet Rasmus og deler således ifølge Danmarks Statistik navn med over 30.000 danskere. Ingeman Jensen har skrevet "Eventyret om Rasmus", som børnehaveklassebørnene har fået udleveret.

I æblehaven holder byrådsmedlem Dan Gørtz en tale.

Alle går herefter videre til shelterpladsen, hvor man slutter med at bage æblepandekager over bål, og hvor deltagerne også bydes på æbler, æblejuice, kaffe, te og hyggeligt samvær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce