Annonce
Middelfart

Åbner om to uger: Erfaren bilmand i spidsen for nyt Mercedes-hus i Middelfart

Det 3000 kvadratmeter bilhus kommer til at rumme 200 nyere bruge biler, alle af mærket Mercedes Benz. Privatfoto
Kim Sørensen fra Fredericia er ansat som afdelingschef for P. Christensens bilhus, der åbner ud til motorvejen 12. juni.

Middelfart: Det bliver den erfarne, lokale bilmand Kim Sørensen, der som afdelingsleder skal stå i spidsen for P. Christensens nye Mercedes-hus på Stensgårdvej 19 ud til motorvejen i Middelfart. Han kommer fra en stilling som filialdirektør hos Audi Fredericia gennem otte år og tidligere filialchef hos Autohuset Vestergaard i 10 år.

Kim Sørensen bor i Fredericia sammen med sin kone og to børn og er aktiv i lokalområdet. Han elsker at løbe og spille badminton, og han er aktiv i FC Fredericia og forskellige netværk omkring Lillebælt.

Første spadestik til det 35 millioner kroner dyre byggeri blev taget i oktober sidste år, og 12. juni åbnes dørene.

Bilhuset dækker 3.000 kvadratmeter og kommer til at omfatte hele P. Christensens brugtvognssalg, som hidtil har været fordelt i tre afdelinger. Derudover flytter seks medarbejdere med til Middelfart. De er fordelt på salg og klargøring.

- Alle er velkommen til at kigge forbi. Vi er et åbnet og uformelt hus, hvor der er plads til alle – uanset om man er på jagt en bil eller blot er nysgerrig, siger Kim Sørensen.

Camilla Eva Jørgensen fra P. Christensens marketingafdeling fortæller, at firmaet havde planlagt, hvad hun kalder et brag af en indflytning i Middelfart.

- Men omstændighederne med corona har sat åbningen ned på et niveau, hvor der ikke samles alt for mange mennesker på samme tid, fortæller Camilla Eva Jørgensen.

Kim Sørensen har 18 år som leder i andre bilhuse med i bagagen, når han 12. juni byder indenfor i P. Christensens nye Mercedes-hus ud til motorvejen i Middelfart. Privatfoto

200 biler på lager

Bilhuset med den ovale glasfacade kommer til at rumme 200 brugte biler fra seks måneder til seks år, alt fra A-klasser til SUV’er og AMG sportsmodeller. På bygningsfacaden står der ”Certified”.

- Certified er et anerkendt stempel indenfor Mercedes-Benz, der betyder, at bilerne er yngre, håndplukkede biler, som er dobbelttjekkede og klargjort omhyggeligt, så de lever op til alle de krav, en Mercedes-Benz fortjener, fortæller Kim Sørensen. P. Christensen har i forvejen otte afdelinger fordelt i det meste af landet og repræsenterer i dag flere mærker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Venstre klar med plan for trafikken: Vil have ekstra milliard til støjbekæmpelse - tre fynske byer nævnes

Navne

Fynske dødsfald

Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce