Annonce
Nordfyn

Åbent hus i Tærskeladen: Hør om drivhusgasser i Engsøen

Alle er som sædvanligt velkomne til de gratis arrangementer i Tærskeladen på Gyldensteen Strand. Foto: Henrik Larsen
I forbindelse med det næste åbent hus arrangement i Tærskeladen på Gyldensteen Strand får publikum blandt andet lejlighed til at høre om drivhusgasser i Engsøen. Forskere fra SDU vil fortælle.
Annonce

Nordfyn: Søndag den 7. juni klokken 13.00-15.00 kommer der biologistuderende fra SDU på besøg i Tærskeladen på Gyldensteen Strand. I forbindelse med åbent hus-arrangementet, hvor alle er velkomne, vil de to studerende fortælle om drivhusgasser i Engsøen.

De vil med baggrund i deres undersøgelser fortælle om, hvad drivhusgasser har at gøre med Gyldensteen Strand. Det bliver muligt at se nærmere på deres forskerudstyr, stille spørgsmål og høre om de nyeste resultater fra SDUs klimaforskning. Klappeakvariet er også åbnet.

Søndag den 14. juni, hvor Tærskeladen også er åben, sættes der fokus på på faunaudviklingen på Gyldensteen Strand. Hvilke dyr er kommet til Gyldensteen Kystlagune siden oversvømmelsen for 6 år siden? Professor Erik Kristensen fra Biologisk Institut kommer og fortæller om den overraskende udvikling af bundfauna i kystlagunen. Der har været opblomstringer og massedød! Lagunen byder på nye overraskelser hvert år, hedder det i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce