Annonce
Faaborg-Midtfyn

Åbent hus i swingerklub

Swingerklubben Afrodite Club i Ringe holder åbent hus lørdag. Pr-foto

Ringe: Swingermiljøet har i lang tid været tabubelagt, og der er mange fordomme om, hvad det vil sige at være swinger.

Men ejerne af Afrodite Club i Ringe mærker nu en stigende nysgerrighed både på klubbens hjemmeside og fra folk, der ringer til klubben.

Derfor holder Afrodite Club åbent hus lørdag 27. april kl. 13-17, hvor alle kan komme forbi og se klubben i dagslys, fuldt påklædt og uden betaling.

Håbet er, at arrangementet kan være med til at nedbryde nogle af fordommene om swingerlivet.

Afrodite Club har været base for programmet Adam og Eva, flere artikler i Ekstra Bladet, medvirket i P3 omkring tabuer. Lige nu arbejdes der på en podcast i en serie om kinky sex.

Der bliver mulighed for en rundvisning i klubben, at få en snak nogle af brugerne og få svar på alle de spørgsmål, der måtte være om livet som swinger.

Efter åbent hus-arrangementet holdes der klubaften fra klokken 19. For dem, der er blevet lidt mere nysgerrige, tilbydes halv pris på entré og medlemskab.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce