Annonce
Faaborg-Midtfyn

Åbent hus i swingerklub

Swingerklubben Afrodite Club i Ringe holder åbent hus lørdag. Pr-foto

Ringe: Swingermiljøet har i lang tid været tabubelagt, og der er mange fordomme om, hvad det vil sige at være swinger.

Men ejerne af Afrodite Club i Ringe mærker nu en stigende nysgerrighed både på klubbens hjemmeside og fra folk, der ringer til klubben.

Derfor holder Afrodite Club åbent hus lørdag 27. april kl. 13-17, hvor alle kan komme forbi og se klubben i dagslys, fuldt påklædt og uden betaling.

Håbet er, at arrangementet kan være med til at nedbryde nogle af fordommene om swingerlivet.

Afrodite Club har været base for programmet Adam og Eva, flere artikler i Ekstra Bladet, medvirket i P3 omkring tabuer. Lige nu arbejdes der på en podcast i en serie om kinky sex.

Der bliver mulighed for en rundvisning i klubben, at få en snak nogle af brugerne og få svar på alle de spørgsmål, der måtte være om livet som swinger.

Efter åbent hus-arrangementet holdes der klubaften fra klokken 19. For dem, der er blevet lidt mere nysgerrige, tilbydes halv pris på entré og medlemskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce