Annonce
Sydfyn

Åben scene og akustisk koncert i Den Røde Hal

Trioen bestående af (fra venstre) Tobias Trier, Jes Holtsø og Morten Wittrock spiller søndag aften koncert i Marstal. PR-foto
Annonce

Marstal: På søndag den 20. oktober skyder Ærø Folkemusikforening "Folk for Folk's Sake" sæsonen i gang med en aften i selskab med musikerne Jes Holtsø, Morten Wittrock og Tobias Trier.

Dørene åbnes klokken 18, hvor arrangementet indledes med to timers åben scene, hvor alle lokale musikere er velkommen til at indtage scenen og give en prøve på deres kunnen.

Klokken 20 er det så den akustiske trios tur til at lade musikken tale, og de tre musikanter, der har hver deres indgang til musikken, kommer med arrangørernes egne ord til at give prøver på lidt af hvert:

"Sammen leverer de en aften med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist, der rækker ud over scenekanten, hvor de udover det fælles repertoire hver især giver smagsprøver på, hvad de står for."

Det hele kommer til at løbe af stablen i Den Røde Hal på Eriksens Plads i Marstal. Entréen, der beteales i døren, er 80 kroner for medlemmer af Ærø Folkemusikforening og 100 kroner for ikke-medlemmer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Hall of Fame

Portrætserie: De største danske sportsnavne - fra Ragnhild Hveger til Michael Laudrup

Annonce