Annoncørbetalt indhold

Skab lys i boligen

Lys er vigtigt for os mennesker, og vi får rigtig meget energi af at omgive os med lys og især sollys. Det er selvfølgelig svært i vintermånederne, hvor et glimt af solens stråler er et efterhånden sjældent syn.

Men der er ingen tvivl om, at lys gør os gladere og mere fyldte med energi. Har du problemer med, at du ikke synes, der er nok lys i din bolig, så er der gode råd at hente. Vinduer er en essentiel kilde til lys og ikke mindst til naturligt lys fra solen. Når sollys lyser ind gennem vores vinduer og sætter sig på væggene, så sker der bare noget magisk, og alt bliver flottere og mere energifyldt. Der er stor forskel på, hvor meget lys der kommer ind i en bolig.

Rigtig mange nye huse bliver i dag bygget med store vinduespartier, som er oplagte til at bringe solen og naturen helt ind i stuens og husets andre rum. Hvis man bor i et lidt ældre hus, vil man ofte opleve, at der ikke er store vinduespartier men mindre vinduer rundt omkring i huset. Hvis man er træt af ikke at have store vinduespartier, hvor solen kan bryde igennem når som helst, så kan man få det lavet.

Der er ingen begrænsninger, det er kun, hvad man selv har lyst til og behov for. Der er ikke noget, der er vigtigere end at have det godt og komfortabelt i sit hjem. Hvis man er i den situation, at man gerne vil lave om på sin bolig og skabe mere lys, så kan man med SparVinduer.dk få råd og vejledning til, hvilke slags vinduer der vil gøre sig godt i hvilken bolig.

Herudover er der et enormt stort udvalg af forskellige typer af vinduer og døre, som kan lukke en masse sollys ind i enhver bolig. Men vær meget opmærksom på altid at have dit hus og din bolig for øje når du vil sætte nye vinduer i. Det ser nogle gange lidt fjollet ud, hvis man har sat nogle meget moderne vinduer i et meget gammelt bondehus. Det er vigtigt at tage husets historie med i sine overvejelser og samtidig gøre op med sig selv, om det er en stil og en fortælling, man vil bevare i fremtiden. For det er ikke bare lige at lave om, hvis man først har sat nye vinduer i hele huset. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men det er både dyrt og tidskrævende. Det er der vist helst ikke noget, som vil ende ud i at skulle gøre.

Kun fantasien sætter grænser

Når man vil ændre på sin bolig, hvad enten det er praktisk eller visuelt, er der ofte rigtig mange muligheder. Af den grund er det ofte kun ens egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad man kan gøre. En mulighed, hvis man ønsker at lave om på sin bolig, er det udvendige. Det kan være husets facade, som er begyndt at se kedelig og trist ud, og den trænger derfor til en gevaldig opfriskning. Det er ofte både for det visuelle og for det praktiske. Det visuelle udtryk er rigtig vigtigt for vores førstehåndsindtryk af en bolig. Hvis et hus ser forfaldent ud med slidte vinduer og en revnet facade, så vil vores oplevelse af huset ofte være, at det er noget gammelt møg, hvorimod hvis det ser flot og præsentabelt ud, er vi tilbøjelige til at tro, at huset er velholdt og flot. Hvis man overvejer at sælge sit hus, kan det derfor godt betale sig at udbedre nogle af husets fejl eller mindre kønne sider. Det vil få huset til at fremstå pænere og bedre over for eventuelle købere.

Derudover er en anden vigtig pointe, at man også kan skabe en større værdi for sin bolig, hvis man retter op på eventuelle fejl og mangler. Det kan for eksempel være at sætte nye vinduer i huset, som både gør noget rigtig godt visuelt for boligen, men i høj grad også for at boligen kan få en bedre energimærkning. Nye vinduer vil ofte også tiltale en køber, fordi det er en byrde, der fratages deres skuldre, så de ikke skal tænke på at skifte dem før om mange mange år.

Handyman eller hjælp udefra?

Hvis man er en rigtig handyman eller kender en, som er, kan man spare en del penge ved at ordne nogle ting selv. Udgifter til håndværkere er ofte dyre, så hvis man ikke er en handyman, skal man altid huske at sætte godt med penge af til en håndværkere. Hvis man derimod ikke er udstyret med ti tommelfingre, men med to velfungerende hænder som er gode til alt, hvad der drejer sig om håndværk, så kan man med fordel ordne det selv. Det kommer også ofte an på, hvad det er, man skal lave.

Hvis man skal skifte vinduer, kan det nok være en god ide at være flere om det, hvorimod hvis man skal pudse en facade, kan man nemmere ordne det selv. Det er altid en opvejning for den enkelte om, man vil gøre det selv eller få hjælp udefra af professionelle håndværkere. Det afhænger for det første af, om man kan selv, men også om man har lyst og tid. Så hvis man gerne vil give sin bolig et nyt eller mere velholdt look, er der massere af muligheder. En stor faktor kan være vinduer, som både ser flotte ud, og som giver et smukt lys i hjemmet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.