Annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer du en mere miljøvenlig indretning af dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Hvad vi foretager os, og hvordan vi vælger at leve vores liv, har en indflydelse på miljøet. Derfor er det vigtigt, at vi tænker os grundigt om, så vi kan være med til at skåne miljøet. Heldigvis er der især i løbet af de seneste par år kommet et større og større fokus på det miljøvenlige liv, og hvad man kan gøre for at mindske udslippet af CO2. Her i artiklen vil du blive præsenteret for forskellige gode råd til, hvordan du kan gøre din indretning derhjemme mere miljøvenlig.

Det sker ikke bare fra den ene dag til den anden

Når du skal begynde at arbejde på en mere miljøvenlig indretning af dit hjem, er det først og fremmest vigtigt at huske på, at det er en proces og derfor ikke bare lige noget, der sker hen over en enkelt dag. Det handler i bund og grund om, at du begynder at tænke mere langsigtet i forhold til at træffe mere bevidste valg. Derfor er det en god idé at sætte dig ind i, hvilke valgmuligheder du har i forhold til indretning, så du kan få taget de mest miljørigtige valg.

Skal du for eksempel investere i nye møbler, er det en rigtigt god idé at gå efter møbler med miljømærker. Disse er Fairtrade, Svanemærket eller EU-miljømærket.

Undgå altid materialer som kunststoffer og plastik

Der er desuden nogle materialer, der er mere miljøvenlige end andre. Derfor er det også en faktor, du skal medregne, hvis du vil have en mere miljøvenlig indretning i dit hjem. Du bør naturligvis undgå kunststoffer og plastik, da produktionen af disse typer af materialer er meget miljøskadelige. I stedet kan det være en rigtigt god idé at investere i møbler, som er produceret af naturmaterialer. Dog er der nogle naturmaterialer, der er truede, fordi de er så efterspurgte. Disse er for eksempel træsorter som ibenholt, valnød, mahogni og teak.

Vælg bambus sengetøj til det miljøvenlige soveværelse

For en mere miljøvenlig indretning af dit hjem er det tilmed en god idé at vælge produkter, der er fremstillet ud fra bæredygtige metoder. Skal du for eksempel indrette dit soveværelse, er det en god idé at vælge bambus sengetøj, hvor der er anvendt bæredygtige teknologier og økonomisk bambus for en mere miljøvenlig produktion. Bambus hører til blandt de mest vedvarende og bæredygtige ressourcer på kloden, hvorfor bambus sengetøj er et rigtig godt valg i indretningen af det miljøvenlige soveværelse.

Udnyt hjemmets møbler så længe som muligt

Der er rigtigt mange mennesker, der har tendens til at proppe deres hjem med en helt masse møbler uden egentlig at tænke over, hvorvidt de har brug for disse møbler eller ej. Bag hvert møbel ligger der en form for produktion, og derfor bør du altid overveje, hvorvidt du egentligt har brug for alle disse møbler, og om du har brug for nye møbler hele tiden. For en mere miljøvenlig indretning gælder det om at udnytte hjemmets møbler så længe, som det er muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.