Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den bedste telttur med børnene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke noget som en telttur. Man kommer ud i den friske luft og får set den smukke natur, man er uforstyrret af elektronik og man kommer helt ned i gear. Voksne elsker at campere, men for børn kan det være fuldstændigt eventyrligt, at få lov at komme ud og sove under åben himmel.


Mange afholde sig fra at tage på telttur med deres børn, fordi de er bange for, at det er for kompliceret, men hvis du følger et par råd, så kan dig og din familie få en fantastisk nat i naturen.


Udstyr, udstyr, udstyr!

Succesraten af en telttur hænger meget sammen med, at man har det rigtige udstyr. I fjeld & fritid kan du finde alt det grundlæggende udstyr. Det er vigtigt, at man kan holde varmen, at det er nemt og at man sover godt. Man skal altså have en sovepose, der passer til den sæson, hvor man vil ud og overnatte i det fri. Der er soveposer, der strækker sig fra helt tynde, lette sommersoveposer til store, tykkesoverposer, som kan holde dig varm selv i frostgrader.


Vær forberedt på det danske vejr

Det danske vejr er ikke til at stole på. Når man skal ud i naturen, så skal man være forberedt på, at det lige pludselig kan blive dårligt vejr. Hvis man først er våd og kold, så er det ikke sjovt at være udendørs længere. Det vil blive en dårlig oplevelse både for børn og voksne.

For det første skal man have et vandtæt ydre lag. Et godt sæt regntøj kan holde en tør selv i dårligt vejr. Arcteryx er regnjakker af høj kvalitet.

For det andet, skal man have et varmt indre lag. Skiundertøj kan holde dig varm, selv når vejret er koldt er koldt og klamt.

Med godt regntøj og uld skiundertøj, så kan man klare de fleste facetter af det danske sommervejr.


Skru ned for ambitionerne

Når der er styr på alt det praktiske, så hele familien er både varm og tør, så er det tid til det sjove. Når man skal campere med børn, så skal man sætte ambitionerne ned. Der behøver ikke ske noget hele tiden. En hel dag på stranden, hvor man kaster sten i vandet, eller at lave bål er rigeligt kvalitet for børnene. Tag det helt roligt, drop ekskursioner og store planer, og tag den med ro og nyd naturen, og det sted hvor i er.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.