Annoncørbetalt indhold

Mange virksomheder benytter sig i dag af Umbraco

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Umbraco systemet er en populær CMS-platform, som mange virksomheder benytter sig af. Ligegyldigt om virksomheden er ny eller erfaren, så kan Umbraco være til gavn, fordi det er uden begrænsninger og altid kan udvikles. Med Umbraco så bliver virksomheder på en hurtig, billig og nem måde etableret på det online marked. Nedenfor er der nævnt de største grunde til, at Umbraco er blevet så populært blandt virksomheder.


Et godt fællesskab 

Fællesskabet i Umbraco er både stærkt og godt. Det består nemlig af en masse bruger og udviklere, som altid gerne vil dele deres viden om systemet med hinanden. Derfor er der altid hjælp at få, hvis du oplever med problemer eller udfordringer i forbindelse med Umbraco.


Stor brugervenlighed

Både for store og små virksomheder er Umbraco et populært valg. Det kan nemlig hjælpe virksomheder, uanset størrelse, med at blive set på det online marked. Desuden er brugervenligheden i top, fordi alle der arbejder i virksomheden både kan oprette og redigere i indhold. Det gør det let for alle medarbejdere at finde rundt i.


En hurtig og nem måde at skabe en god hjemmeside

Umbraco systemet er en let og hurtig måde, hvorpå man få stablet en god hjemmeside på benene. En hjemmeside med godt indhold og et flot layout er noget, som normalt kan tage flere timer at få lavet. Men med Umbraco så kan man hurtigt få en hjemmeside op at køre, som er skræddersyet til den specifikke virksomhed.


Et system med god fleksibilitet 

Umbraco er et system, som ikke kun kan være en stor hjælp i begyndelsen af en virksomheds karriere. Umbraco kan nemlig også hjælpe virksomheder på længere sigt, da systemet er fleksibelt og uden begrænsninger, som er med til at nye projekter og tilføjelser let kan laves løbende.


Et mobilvenligt system

Ligegyldigt hvilken hjemmeside der er tale om, så bør den altid kunne gengives i en mobil browser, uden at der skal ændres på hverken layout eller indhold. Med Umbraco systemet kan dette lade sig gøre. En hjemmeside vil derfor kunne fungere på præcis samme måde på en mobil, som den vil gøre på en computer.


Umbraco systemet koster ikke noget 

Umbraco systemet benytter sig af Open Source MIT License. Det betyder derfor at Umbraco er gratis for alle virksomheder at bruge. For at forklare det på en simpel måde, så kan Umbraco ses som rammen til en hjemmeside, som derefter vil kunne skræddersy den perfekte hjemmeside til en virksomhed, uanset hvilke krav eller ønsker virksomheden har.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.