Annoncørbetalt indhold

Lær dig at investere i aktier online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke så svært at lære at investere i aktier, som du måske tror. Der er mange, der tror at aktieinvestering, er noget der er forbeholdt mænd i blåt jakkesæt på børsen, men sådan er det ikke længere. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad der skal til for, at du nemt kan komme i gang at investere i aktier. 


Find et godt sted at handle med aktier 

Ligesom du skal finde en god webshop, når du er på jagt efter et bestemt produkt online, så gælder faktisk det samme for aktier. Du skal finde en god webshop for aktier, eller en såkaldt handelsplatform.

En handelsplatform online lader dig handle med det finansielle instrument, som du er interesseret i at handle med. Det kan i princippet være hvad som helst fra aktier til Bitcoin. Der findes flere handelsplatforme at vælge mellem online, men det vigtigste er, at du finder en, som lader dig handle med det, du gerne vil investere i.


Der er nogle kriterier, du kan overveje, når du skal finde en god handelsplatform online. Den skal gerne være brugervenlig og begyndervenlig, hvis du skal lære at investere i aktier. Det er også en god ide at kigge på, om den har mange spændende funktioner, der gør det nemmere at lære mere om investering.


Det kan for eksempel være værktøj som CopyTrading, hvor man kan kopiere mere erfarne investorers portefølje og handler. Dermed får man som begynder indblik i, hvordan de erfarne investerer. Det kan man lære meget af, og det er en god måde at komme ind i et område af investering, der måske kan virke lidt intimiderende som udgangspunkt.

Det er også en god ide, at den handelsplatform du vælger, ikke skal være dyr at bruge. Det er surt at bruge mange af de penge, du gerne vil investere på gebyrer og afgifter. Der er for eksempel nogle platforme, der kræver, at du skal betale det, der kaldes kurtage - altså et gebyr per handel. Det kan hurtigt løbe op i meget, hvis du laver mange handler. Der findes dog også platforme, der er helt gratis, når det kommer til kurtage, men som kræver et lille gebyr for at konvertere det beløb, du indsætter til platformens valuta.


Hvilke aktier vil du investere i?  

Hvis du vil investere i aktier, så skal du også overveje, hvilke slags aktier du gerne vil investere i. Er du interesseret i olieaktier eller vil du gerne investere i grønne aktier? For nogen er det en pointe i, at man investerer i noget, man kender godt i forvejen. Det kan for eksempel indebære at investere i store internationale selskaber, som langt de fleste har et eller andet forhold til. Dette kan være selskaber som Apple, Tesla eller måske til og med Amazon.

Der findes et hav af muligheder. Heldigvis findes der også mange gode ressourcer, der giver dig gode tips til, hvordan du kan komme i gang med at investere online. Besøg Min Investering for at få råd og kompetent vejledning til smarte investeringer online.

Denne artikel indholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.