Annoncørbetalt indhold

Hvordan skifter jeg mellem elselskaber?

PR-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

I Danmark er vi så heldige, at vi frit kan vælge, hvilket elselskab vi ønsker at benytte. Man anbefaler at man minimum én gang årligt tager et kig på både sin eksisterende aftale og aktuelle tilbud, da du kan på den måde hele tiden er sikret den bedste aftale på markedet. Det kan virke uoverskueligt, at skulle skifte elselskab, men det er faktisk rimelig ligetil.

Hvordan finder jeg de bedste tilbud fra de forskellige elselskaber?

Du skal vide, hvordan du finder de bedste elselskaber og de billigste tilbud. Heldigvis er der måder, hvorpå du kan gøre det lettere for dig selv. Du behøver nemlig ikke gå ind på alle de forskellige elselskabers hjemmeside, for at se deres tilbud. På nettet kan man nemt finde hjemmesider, som gør dette arbejde for dig. Hjemmesider såsom www.elbesparelse.dk samler alle de aktuelle tilbud på markedet og gør det nemt og overskueligt at vælge en aftale.

Dette skal du overveje, inden du finder et nyt elselskab

Inden du begynder at undersøge markedet efter en ny el aftale, skal du vide, om du er bundet af en eksisterende aftale. Er dette tilfældet, skal du måske vente med at kigge på andre selskaber. Er du ikke bundet, kan du frit skifte til et nyt elselskab. Dog skal du kende til din nuværende aftale - måske du allerede er indehaver af den bedste elpris på markedet. Derudover er det godt at kende til dit elforbrug og have en idé om, om du ønsker en ny aftale med variabel eller fast pris.

Skal jeg vælge en el aftale med variabel eller fast pris?

Der er fordele og ulemper ved begge typer aftale. Dog siger man, at en variabel pris typisk er den billigste på den lange bane. Fordele ved en variabel pris er nemlig, at man kan udnytte billige tider og fald i prisen. Dog kan der også ske pludselige stigninger, som er den største ulempe. Ved en fast pris får du trygheden ved at kende din pris - den kan ikke ændre sig. Dog kan elselskabet sætte prisen lidt højt, da de vil undgå at tabe penge, hvis markedsprisen skulle stige.

Proceduren for at skifte elselskab

Det kan virke uoverskueligt at skifte elselskab, men det er faktisk ikke så galt igen. De fleste elselskaber hjælper dig nemlig med at opsige din nuværende aftale, så du ikke selv skal bøvle med det. Du skal derfor blot tage kontakt til det nye selskab, og så kan de hjælpe med både at oprette en ny aftale samt at komme ud af den gamle.

Har du fundet et nyt elselskab med en bedre pris, så er det bare med at skifte, så du hurtigst muligt kan få dig en lavere elregning.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.