Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Det kan være en større omgang at sætte sig ind i alt lige fra energimålinger, forbrugsregnskaber og energistyring. Men realiteten er bare, at der kan være meget at hente for dem, der gør det. Heldigvis findes der virksomheder, som har specialiseret sig i at levere løsninger og service, der gør hverdagen lettere for både beboere og for dig som administrator eller ejer.
Det er virksomheder som Brunata, der kan hjælpe dig med at finde en grønnere og mere bæredygtig måde at sikre boligers sundhed, understøtte et godt indeklima og ikke mindst sørge for at alt er i overensstemmelse med gældende lovgivning. Samtidig tilbyder de også at binde alt sammen med den nyeste smarte netværksteknologi.
Det betyder, at du på alle måder vil være klar til at møde fremtidens krav. Vil du vide mere? Så læs med her eller gå direkte til.
Dansk stolthed
Brunata er en dansk virksomhed, som har over 100 års erfaring i at levere løsninger, der optimerer boligers og bygningers energiforbrug. I 2018 blev Brunata opkøbt af familieejede tyske Minol og de er nu en del af en af verdens absolut førende virksomheder i branchen.
Brunatas har en ambition om, i samarbejde med Minol, at være frontrunner for ny teknologi, der letter dagligdagen og tilbyder nye, spændende muligheder for både boligejere, administratorer og beboere.
Den grønne mission er klar; at levere løsninger, som gør det muligt for ejendomme at udnytte deres energiressourcer bedst muligt og derigennem bidrage til en grønnere verden.
Brunatas historie
Du vidste det måske ikke, men danskerne var de første i verden, der fik varmefordelingsmålere - og det er ikke mindst Brunatas fortjeneste. Hele historien startede med ingeniøren Constantin Brun, der interesserede sig for, hvordan man kunne fordele varmeomkostninger retfærdigt og præcist - og samtidig gøre det muligt at spare på energien.
Gennem sit ingeniørfirma udviklede Constantin Brun en helt ny type varmemåler, der gjorde det muligt at måle og fordele varmeomkostninger i ejendomme nøjagtigt. Dermed var den familieejede, danske virksomhed Constantin Brun født. Og det blev startskuddet til et århundrede med teknologiske milepæle inden for måling og fordeling af varme, vand og energi.
Navneskifte og teknologisk udvikling
Siden har den danske virksomhed, Constantin Brun, udviklet og ændret sig. En af milepælene var fusionen med den schweiziske virksomhed ATA i 1950. Derefter lå navneskiftet til Brunata lige for, og det samme gjorde en intens teknologisk udviklingsfase, hvor stadig flere typer af forbrugsmålere blev udviklet. Heriblandt var vandmålere, som fik sin store udbredelse i 70’erne.
Men som altid var ingeniørkunsten central, og Brunatas varmemålere fik eksempelvis en patenteret teknologi, der stadig gør dem til markedets mest præcise den dag i dag.
Herefter kom internettets udbredelse, og da gik Brunata naturligvis online og tilbød fjernaflæste målere samt helt nye effektive måder at levere data på, så kunderne får det optimale overblik.
En intelligent fremtid
Hos Brunata stopper udviklingen aldrig. I 2018 blev Brunata opkøbt af tyske Minol, som er en global frontrunner inden for energi, måleteknologi og datanetværk. Med den nye viden og teknologi i ryggen vil Brunata fremover tage førertrøjen, når det gælder Internet of Things og udviklingen mod Smart Buildings og Smart Cities.
Denne nye fase er først lige begyndt og det er den, der skal føre Brunata succesrigt ind i et nyt århundrede - med nysgerrighed og ingeniørkunst som drivkraft. Og med det konstante mål at spare tid, besvær og energiressourcer for samfundet og for den enkelte borger. Helt i Constantin Bruns ånd.
Har du brug for smarte løsninger?
Både beboere, administratorer og virksomheder i erhvervslejemål har en interesse i, at energiforbruget bliver målt og fordelt så præcist og retfærdigt som muligt, samt at forbrugsregnskabet bliver udarbejdet nemt og effektivt. Er du klar til en smartere fremtid? Så kan det være at Brunata har en løsning, der vil passe perfekt til dig og dine behov.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Om Annoncørbetalt indhold
Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.
Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.
Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.
Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.