Annoncørbetalt indhold

Business as unusual i Forskerparken og Videnbyen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Undervandsrobotter, droner til overflyvning af landbrugsjord, brændstofoptimering af fly-ruter, VR-programmer til undervisning og test af kamera-kapsler til undersøgelser for kræft. Teknologier, der alle har det tilfælles, at de udvikles i Syddanske Forskerparker. Stedet udgør et af landets mest dynamiske kontorfællesskaber og tilbyder lige nu en særlig god pris for unge ´New Bizzer’.


”En forskerpark er et professionelt fællesskab for virksomheder, der skaber fremtidens løsninger”, forklarer Helle, som er direktør for Syddanske Forskerparker.
Her bor både studerende, start-ups, scale-ups og en række innovationscentre, hvoraf de fleste arbejder med velfærdsteknologi og robotter. Fælles for dem er, at de vil gøre verden til et bedre sted. Med over 50 virksomheder samlet ét sted skabes et fagligt fællesskab, hvor man kan inspirere hinanden - uanset om det er ved kaffestationen, på walk n talk ruten eller over frokostbuffeten i cafeen. Chancen for at møde netop den specialviden, som ens virksomhed stod og manglede, er derfor i høj grad til stede.


I en forskerpark er tonen både uformel og professionel. Dagligdagen er fuld af alt fra store konferencer til mindre faglige og sociale arrangementer, der skal sikre vidensdeling på tværs af virksomhederne.
”Men vi understøtter også deres forskelligheder, og gør nok tingene lidt anderledes, end mange andre steder”, understreger Helle Thylkjær Henriksen.
”Vi er lidt business as unusual. Her er det basale selvfølgelig på plads – der er masser af gratis parkering, stor frokostbuffet i cafeen og en receptionist til at modtage parkens gæster. Men der er hele tiden nyt på vej, for eksempel har vi lige lavet en byttecentral, hvor folk kan stille møbler, de ikke længere skal bruge og hente nyt genbrug fra andre. Og så er vi ved at lave et podcast- og streamingstudie med udstyr, som kan bruges af alle”.
Virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Derfor kan man i Syddanske Forskerparker leje alt fra en enkelt arbejdsplads, et kontor på dagsbasis, kontorplads med udvidelsesmuligheder, showrooms og værksteder.


Er du på jagt efter professionelle kontorlokaler til leje, så tilbyder Syddanske Forskerparker kontorlokaler på to attraktive adresser i Odense.

Forskerparken
Forskerparken 10
5230 Odense M
Videnbyen
Cortex Park 26
5230 Odense M
www.syddanskeforskerparker.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.